dilluns, 24 de gener del 2011

EL POBLE VIU UNA NIT DE CASTANYES I BRUIXES

El 31 d'octubre, la plaça de Catalunya es va convertir en escenari de lluites de cavallers, ball, històries de por i la presentació del Dracgall.
La plaça de Catalunya va ser escenari el diumenge 31 d'octubre, al vespre, de la celebració de la Castanyada i de la Nit Esotèrica. Igual que l'any passat, va visitar el poble el grup Dream's Factori, el qual es va encarregar de decorar el casal, d'explicar històries de por per a tots els assistents (grans i petits) i de realitzar una lluita de cavallers a la plaça.

Un cop finalitzada la lluita, es va fer la presentació del Dracgall, el nou element de l'imaginari de Castellgalí (construit gràcies al finançament del PEE) i que juntament amb els Nans sortiran a les festes del poble.

A la plaça, on l'afluència de gent va ser important mentre va durar la celebració, es va poder gaudir de les castanyes i del pa amb tomàquet i fuet que va repartir l'Associació de Dones, les quals anaven disfrassades per l'ocasió.
També s'hi van instal·lar dues parades: La botiga dels Àngels, dedicada a l'esoterisme, i la fleca La Franquesa, dedicada a la venda de pa i pastes artesanals.

A la nit, els encarregats de posar música al ball van ser World of Party, en una festa que va començar a 2/4 d'11 i es va allargar fins a les 2 de la matinada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada